تعداد بازدید : 356 - تاریخ خبر : 1395/08/17 - 02:19
جلسه مشترک معاونین فرهنگی دانشگاه های صدا و سیما و علامه و مسئولین برگزاری هفتمین جشنواره دانشجویی فیلم و رادیو

جلسه مشترکی با حضورمعاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صداوسیما ، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ، مدیر اجرایی جشنواره فیلم و رادیو، مسئول دبیرخانه ،

مسئول دانشجویی جشنواره و دبیر کانون فیلم و عکس دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد .

در این جلسه دکتر شاکری نژاد، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صداوسیما اظهار داشت: دانشگاه صداوسیما در هفتمین جشنواره فیلم و رادیو می تواند با دانشگاه علامه طباطبایی همکاری نماید و این مستلزم توافق طرفین می باشد. تمایل به همکاری با دانشگاه علامه طباطبائی و این جشنواره ‌می‌تواند بعد دیگری نیز داشته باشد که آن «عکس» است.

سعید محمدی، مدیر اجرایی جشنواره فیلم و رادیو دانشگاه صداوسیما به شرح تاریخچه ۱۴ ساله این جشنواره و موضوعات آن پرداخت. در ادامه، او از روند اجرای جشنواره در چند ماه اخیر و نحوه‌ تبلیغات وسیع این جشنواره در رسانه‌های مختلف داخلی و برون مرزی صحبت نمود.

وی بیان کرد: دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های داخلی و همچنین خارجی در این جشنواره شرکت کرده‌اند و در جشنواره‌ امسال حدود ۹۰۰ اثر به دبیرخانه رسیده است .

آرمین رجایی مسئول دانشجویی و محمد امین جانی مسئول دبیرخانه جشنواره فیلم و رادیو با استقبال از همکاری متقابل به بیان نقطه نظرات خود در خصوص تعامل و همکاری دانشجویان دانشگاه ها در برگزاری این جشنواره پرداختند.

محمد نظری، دبیر کانون فیلم و عکس دانشگاه علامه طباطبائی، ضمن بیان این نکته که این کانون از ماه‌های گذشته درصدد برگزاری جشنواره ملی عکس دانشجویی بوده است، همکاری با دانشگاه صداوسیما را به فال نیک گرفته و برگزاری چنین جشنواره‌هایی را فرصتی جهت شکوفایی استعداد هنری دانشجویان دانست .

در این جلسه همچنین دکترحسن ملکی، معاون فرهنگی‌واجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، ضمن تشکر از درخواست همکاری در این جشنواره، آمادگی دانشگاه علامه طباطبائی را در خصوص همکاری در برگزاری این جشنواره اعلام و اظهار کرد: همواره وجود دانشجویان در اجرای برنامه‌های معاونت فرهنگی با موفقیت همراه بوده و دانشجو توانسته خیال ما را از اعتمادی که به وی داریم راحت سازد.

دکتر ملکی در ادامه برعهده‌گیری بخش عکس این جشنواره را مطلوب دانسته و اعلام کرد  این دانشگاه با در اختیار گرفتن فرصت چند ماهه جهت دریافت آثار عکس، روند اجرایی خود را آغاز‌ خواهد کرد .

دکتر ملکی در پایان، پیشنهاد تشکیل شورای سیاست‌گذاری این جشنواره در اداره کل کانون‌های‌ فرهنگی و هنری وزارت علوم را مطرح نموده و خواهان برگزاری جلسات متعدد با عوامل اجرایی هر دو دانشگاه و‌  همچنین با مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم شد .