تعداد بازدید : 332 - تاریخ خبر : 1395/08/08 - 01:51
جلسه اعضای کمیته علمی هفتمین جشنواره فیلم و رادیو دانشجویی

جلسه هماهنگی اعضای کمیته علمی هفتمین جشنواره فیلم و رادیو دانشجویی با حضور دانشجویان عضو این کمیته و دکتر سفلایی مدیر کمیته علمی برگزار شد.

در این جلسه دکتر سفلایی با بیان اهمیت برپایی هرچه باشکوه تر این جشنواره گفت: اگر بتوانیم این جشنواره را با کمترین نقایص برگزار کنیم در دوره های بعد جشنواره بیشتر مورد استقبال دانشجویان داخلی و خارجی قرار خواهد گرفت.

این استاد دانشگاه از برگزاری نشست های مختلف در این جشنواره خبر داد و افزود:درنظر داریم این دوره کارگاه های علمی و هنری متنوعی برگزار کنیم. این کارگاه ها در سه بخش فناوری و تکنیکی، ادبیات نمایشی و نقد در حاشیه ی جشنواره تشکیل خواهد شد.

آرمین رجایی مسئول دانشجویی این کمیته در خصوص شرکت دانشجویان دیگر دانشگاه ها در کارگاه های پیش بینی شده گفت: یکی از برنامه های این کمیته تعیین نماینده از هر دانشگاه برای فراخوان و پذیرش علاقمندان در جهت حضور در کارگاه ها است.

در این جلسه اعضا به ارائه پیشنهاد خود در خصوص برگزاری ورکشاپ ونشست ها در طول جشواره پرداختند.

در ادامه دکتر سفلایی افزودند : یک نظر سنجی از افراد پیشنهادی صورت خواهد گرفت تا به لیست نهایی برسیم در پایان قرار شد در جلسه بعد اعضای کمیته از افراد پیشنهادی خود دفاع کنند.