تعداد بازدید : 465 - تاریخ خبر : 1395/08/03 - 05:07
نشست خبری جشنواره بین المللی فیلم و رادیو با حضور دکتر کاظم نظری دبیر جشنواره، امروز دوشنبه سوم آبان

به گزارش روابط عمومی جشنواره: نشست خبری جشنواره بین­ المللی فیلم و رادیو با حضور آقای دکتر کاظم نظری دبیر جشنواره،آقای دکتر رضوی طوسی معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما .آقای سعید محمدی مدیر اجرایی جشنواره، آقای سید هادی شریف زاده مدیر روابط عمومی جشنواره امروز دوشنبه سوم آبان در دانشگاه صد او سیما برگزار شد.

در این برنامه دکتر رضوی طوسی معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما در خصوص این دانشگاه گفت: دانشگاه صدا و سیما با چهار دانشکده در تهران و یک دانشکده در قم فعالیت می­ کند. این جشنواره در جایگاه اصلی خود یعنی رادیو و تلویزیون برگزار می شود. هدف از این جشنواره عملی کردن آموزش های نظری در عرصه کارهای دانشجویی است.

دکتر کاظم نظری دبیر جشنواره در خصوص اهداف جشنواره گفت: اهداف این جشنواره ترویج دین و اخلاق، امید و آگاهی، ایجاد تعامل هنری میان دانشگاههای سراسر کشور و مراکز فرهنگی و هنری ایجاد فضای رقابتی پویا، اخلاق مداری برای دانشجویان، استعدادیابی، کشف و هدایت نیروهای خلاق مستعد و متعهد دانشجویی، تشویق دانشجویان فیلم ساز به نوآوری در حوزه فرم و محتوا،  توجه دادن دانشجویان به منویات مقام معظم رهبری پیرامون سبک زندگی ایرانی اسلامی، عزم ملی و مدیریت جهادی و تربیت روحیه ملی دانشجویان از اهداف این جشنواره است.

وی در خصوص بخش های این جشنواره گفت: در بخش آزاد گرایش های فیلم نامه، فیلم تلویزیونی، فیلم داستانی، فیلم مستند، انیمیشن، تله تئاتر دسته بندی می شود. همچنین در بخش تجربه های خیلی کوتاه دانشجویان می توانند فیلم های زیر پنج دقیقه برای ما ارسال کنند. در بخش بین الملل دانشجویان فیلم ساز در سراسر جهان آثاری با موضوعات نقش مسلمان موفق درگستره اسلام، حقوق بشر در قرآن و سیره، وحدت ادیان، فیلم های مقاومت، اسلام تکفیری و خطرات آن، شهدای حرم و نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا از بخش های این جشنواره است. بخش آثار رادیوی امسال به جشنواره اضافه شده است و دانشجویان می توانند در دو گرایش نمایش رادیویی و برنامه های رادیویی و ترکیبی در این بخش شرکت کنند.

نظری اظهار داشت: همچنین در بخش مسابقه ملی به تولیدات ویژه با محوریت اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در گرایش های داستانی، مستند، انیمیشن و ویدئو گرافیک آثار خود را ارسال کنند. در بخش دانشگاه اسلامی دانشجویان اسلامی دانشجویان تمام مراکز آموزش عالی و نیز کلیه معرفت جویان و دین پژوهان مراکز حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در سراسر کشور آثاری با موضوعات علوم دانشگاهی، تمدن اسلامی، علوم اسلامی در آیینه هویت ایرانی، دانشجو و انقلاب و دانشگاه، دانشجو و جهاد، علم و فرهنگ آثار خود را ساخته و در این بخش با دیگر دانشجویان رقابت کنند.

دبیر جشنواره در ادامه در خصوص آخرین مهلت شرکت در جشنواره اظهار داشت: آخرین مهلت شرکت در جشنواره 20 مهر ماه بود. تاکنون 880 اثر به دست ما رسیده که هنوز تفکیک نشده است. بازبینی و انتخاب آثار تا بیستم آبان انجام می شود و زمان برگزاری جشنواره بیست و یکم تا بیست و چهار آذر ماه است. همچنین حداکثر زمان آثار داستانی، مستند و انیمیشن 40 دقیقه است.

نظری عنوان کرد: رئیس هیئت داوران آقای دکتر ناصر گل محمدی که با حضور مدیران بعضی از شبکه ها و اساتید داوری این جشنواره را انجام می دهد. همچنین با رایزنی که با معاونت فرهنگی وزارت علوم انجام دادیم، دانشگاه هایی که انجمن فیلم دارند می توانند آثار این جشنواره را در دانشگاه خود به نمایش بگذارند. در حال حاضر دانشگاه شریف، تربیت مدرس، علامه طباطبایی این آثار را در دانشگاه پخش می کنند.