تعداد بازدید : 370 - تاریخ خبر : 1395/07/28 - 09:38
سومین کارگاه انتقال تجربه با موضوع فیلمنامه نویسی برگزار شد

سومین کارگاه انتقال تجربه در ادامه سلسه نشست های تخصصی هفتمین جشنواره بین اللملی فیلم و رادیو با موضوع فیلمنامه نویسی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جشنواره، در این نشست، دکتر نظری دبیر جشنواره، میزبان محسن رحمانی استاد دانشگاه و کارگردان و فیلم نامه نویس بودند. وی در این کارگاه درباره دو اصل مهم فیلمنامه نویسی " ایماژ" و"ایجاز" سخنرانی کرد و درباره ملزومات فیلمنامه نویسی به آموزش پرداخت.

بنا به این گزارش، دانشجویان در این جلسه، با تماشای فیلم کوتاه به نقد و بررسی و تمرین نویسندگی پرداختند و قرار شد که برای جلسه بعدی این کارگاه، هر یک از شرکت کنندگان نمونه فیلمنامه ارائه دهند تا در کارگاه به تحلیل آن پرداخته شود. همچنین قرار شد در پایان کارگاه از طریق همکاری و مشارکت گروهی، فیلمنامه واحدی نوشته شود تا طی فرایندی به مرحله تولید برسد.

گفتنی است هفتمین جشنواره بین اللملی دانشجویی فیلم و رادیو 21 الی 24 آذر ماه در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.